Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Lumina Sfântă de la Ierusalim ajunge și în acest an la Timișoara!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sfânta Lumină de la Ierusalim va fi adusă sâmbătă seară în România!

În seara zilei de sâmbătă, o delegaţie a Patriarhiei Române condusă de Preasfinţitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va aduce Sfânta Lumină de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, cu un avion special, închiriat de Patriarhie.

Protoieriile din Arhiepiscopia Bucureştilor şi celelalte eparhii ale Patriarhiei Române sunt invitate să trimită delegați la Aeroportul internațional „Henri Coandă” din Bucureşti (salonul oficial) în seara zilei de 15 aprilie 2017, în jurul orei 18.30, pentru a primi Sfânta Lumină de la Ierusalim. 

La Timișoara, Lumina Sfântă va ajunge în jurul orei 21.30.

Lumina Sfântă ajunge la Timișoara sâmbătă seara, în jurul orei 21.30. Avem un părinte care merge la București și aduce lumina cu avionul special, la noi și la Arad și anul acesta, în premieră, ducem lumina și la Vârșeț, atât la Episcopia noastră românească, cât și la Episcopia sârbească. Am anunțat românii și sârbii de acolo și vor trimite pe cineva să ia Lumina Sfântă pentru că la ei e ora decalată și se încadrează în timp să se întoarcă apoi până la slujbă”, spune Ionel Popescu, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Banatului.

Ultima modificare Joi, 13 Aprilie 2017 14:45

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login