Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Lugojeni ŢEPUIŢI de administratorul de bloc!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zeci de familii din Lugoj au fost înşelate de administratorul blocului şi de casierul asociaţiei de proprietari.

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Timiș au percheziționat domiciliile celor doi fiind suspectaţi că au creat un prejudiciu estimat la 265.000 de lei.

„La data de 01 noiembrie, în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Lugoj, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează 2 percheziții domiciliare  la persoane bănuite de delapidare. În fapt, la data de 22 iulie, polițiștii au fost sesizați de către un furnizor de utilități publice din municipiul Lugoj despre faptul că reprezentanții unei asociații de proprietari și-ar fi însușit în mod ilegal sume de bani din gestiune”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Urmărirea penală faţă de președintele și casierul asociației, de 79 de ani, respectiv 62 de ani, a început la data de 05 februarie, anul acesta. În urma expertizei financiar - contabile efectuate, s-a stabilit că evidența contabilă a asociației nu ar fi fost întocmită corespunzător, cei doi fiind bănuiți că ar conduce o evidență contabilă dublă, fapt ce ar favoriza sustragerea de bani din gestiune, în paguba membrilor și a furnizorilor de utilități. Prejudiciul cauzat este estimat la 265.000 de lei.

Prin efectuarea perchezițiilor polițiștii urmăresc ridicarea unor documente și înscrisuri, din perioada 2009-2015, pentru completarea probatoriului. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanele în cauză.

 

Ultima modificare Marți, 01 Noiembrie 2016 15:13

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login