Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Liceul în care învață cei doi elevi depistați cu coronavirus, închis trei zile săptămâna viitoare, pentru igienizare!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a reunit astăzi, după ce doi elevi din aceeași școală au fost depistați pozitiv la COVID 19.

CITEȘTE ȘI: Alertă la Prefectură! Liliana Oneț a solicitat sprijinul Ambulanței, după ce i s-a făcut rău

Astfel, la propunerea Direcției de Sanatatea Publică și a Inspectoratului Școlar General, s-a luat, în unanimitate, hotârârea de suspendare a cursurilor la Liceul Alimentar, pentru moment, în perioada 9-11 martie. Decizia a fost luată pentru igienizarea generală a întregii unități de învățâmânt. 

De menționat că, la clasa unde au fost pozitivați cei doi elevi, cursurile rămân suspendate pe o perioadă  de  14 zile.

Tot în cadrul ședinței s-a stabilit ca Inspectoratul Școlar Timiș, să convoace o întâlnire cu toți directorii de școli din județ, pentru a le solicitta să doteze toate unitățile de învățâmânt cu materiale dezinfectante. 

În plus, de luni, ISJ Timiș va face controale în toate unitățile de învățământ din județ pentru a vedea dacă au fost dotate cu materialele dezinfectante. La rândul lor, directorii de școli vor trebuie să prelucreze cu profesorii și elevii materialele informative destinate prevenirii infecției cu COVID 19.

CITEȘTE ȘI: Un coleg al băiatului infestat cu coronavirus a ajuns la Spitalul de Copii! S-a decis transferarea de urgență la ”Victor Babeș”

De asemenea, Instituția Prefectului Județul Timiș a trimis tuturor primăriilor și Consiliului Județean Timiș o adresă în care se solicită să asigure fondurile necesare pentru achiziția materialelor dezinfectante.

Ultima modificare Vineri, 06 Martie 2020 14:19

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login