Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

La Timișoara nu mai sunt locuri pentru bolnavii cu COVID! Se deschide Spitalul Militar de Campanie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numărul mare de persoane infectate cu coronavirus raportat zilnic, obligă autorităţile să ia noi măsuri.

La Timişoara, Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeş” este plin! Nu mai sunt locuri pentru bolnavii de coronaviurs! Între timp bolnavii au fost duși la alte spitale din județ, CFR Timișoara, Spitalul Municipal Lugoj şi Secţia de Dermatologie a Spitalului Municipal.

CITEȘTE ȘI: Transformare uluitoare! Cum vrea primarul Timişoarei să reamenajeze un teren lăsat în paragină?

La Victor Babeș a fost instalată și Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă cu 12 paturi, din dotarea ISU Banat.

Printr-un Ordin de ministru s-a decis astăzi, ca Spitalul Militar de la Stadionul CFR Timișoara, cere este ridicat și funcțional, să fie operaționalizat. Aici vor fi primiți începând de mâine pacienți cu forme ușoare și medii de COVID-19.

De mâine urmează să se operaționalizeze Spitalul Clinic Militar de Urgență Dr. Victor Popescu Timișoara – Sistemul medical modular de izolare și tratament, amplasat pe stadionul CFR” transmit reprezentanții Prefecturii Timiș.

CITEŞTE ŞI: Eveniment de excepţie, de Ziua Timişoarei! Câștigător al Premiului Grammy, Cristian Măcelaru va dirija orchestra Filarmonicii Banatul

Spitalul militar de campanie de la Timişoara are o capacitate de 56 de paturi la care se adaugă 120 de locuri de carantină.

În zona de tratare a bolnavilor vor fi inclusiv locuri de terapie intensivă.

Ultima modificare Marți, 21 Iulie 2020 16:10

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login