Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Klaus Iohannis a ajuns la Timişoara! Vezi aici ce program are preşedintele României, în oraşul de pe Bega

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele României, Klaus Iohannis are astăzi o zi plină, urmând să participe la mai multe evenimente organizate la Timişoara.

El a aterizat în urmă cu foarte puţin timp pe Aeroportul din Timişoara, iar prima oprire a făcut-o la Memorialul Revoluţiei.

El a fost întâmpinat de preşedintele Asociaţiei Memorialul Revoluţiei, Traian Orban, şi cu un grup de elevi.

În continuarea programului oficial, şeful statului se va deplasa la Universitatea de Vest din Timişoara, unde va participa la dezbaterea „Become your best! –printr-un învățământ superior de calitate”.

CITEŞTE ŞI: Prăpăd pe autostradă! Un şofer de tir din Timiş a umplut carosabilul cu lăzi de bere

Tot aici va avea şi o scurtă întrevedere cu ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, cu preşedintele Consiliului Naţional al Rectorilor, Sorin Cîmpeanu, şi cu primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

După această întâlnire, Klaus Iohannis va participa la ceremonia de dezvelire a plăcii Decretului Regal de înființare a Universității de Vest din Timișoara.

La ora 15:15, preşedintele României are prevăzută o vizită la Sinagoga “Cetate”, unde va purta discuţii cu Luciana Friedmann, preşedintele Comunităţii evreieşti din Timişoara.

Apoi, preşedintele României va face o baie de mulţime, pe traseul Sinagoga “Cetate” – Piaţa Libertăţii – Piaţa Unirii.

La 15:50, şeful statului este aşteptat la Muzeul de Artă din Timişoara, unde are o întâlnire cu autorităţile locale din regiune.

Vor fi prezenţi: primarii din Timişoara, Oradea, Deva, Reşiţa, Alba – Iulia, Arad şi Petroşani, rectorul UVT, candidaţii PNL la europarlamentare Rareş Bogdan, Siegfried Mureşan şi Vasile Blaga, consilieri din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, dar şi mai mulţi primari şi consilieri locali PNL din judeţul Timiş.

În programul lui Klaus Iohannis este inclusă şi o vizită la Colegiul CD Loga, unde va participa la festivitatea de aniversare a acestui liceu şi unde va planta, alături de celelalte oficialităţi, un copac.

CITEŞTE ŞI: Moarte învăluită în mister! Un bărbat şi-a găsit sfârşitul pe acoperişul unui garaj

De la ora 18:00, şeful statului va fi la Centrul de Conferinţe al Universităţii Polithenica Timişoara unde îşi va lansa cartea „EU.RO –Un dialog deschis despre Europa”

La 19:30, preşedintele României va merge la Club Senator, la dineul organizat de Universitatea de Vest Timişoara.

 

Ultima modificare Vineri, 17 Mai 2019 15:39

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Deşi Primăria anunţă periodic acţiuni de deratizare şi dezinsecţie, timişorenii sunt dezamăgiţi de rezultate. Ţânţarii, rozătoarele şi alţi dăunători le crează în continuare probleme.

Detalii

Revine haosul în zona centrală a Timişoarei! Primăria închide din nou străzi importante

Revine haosul în zona centrală a Timişoarei! Primăria închide din nou străzi importante

Lucrările de modernizare din centrul Timişoarei nu s-au încheiat, deşi circulaţia a fost redeschisă zilele trecute.

Detalii

Aeroportul Internațional Timișoara din nou în top, cu o creştere a numărului de pasageri! Care este cea mai căutată destinaţie?

Aeroportul Internațional Timișoara din nou în top, cu o creştere a numărului de pasageri! Care este cea mai căutată destinaţie?

Bilanțul traficului aerian de pasageri în transport intern, desfășurat pe Aeroportul International Timișoara, în primele șase luni ale anului 2019, confirmă o creștere față de aceeași perioadă a anului anterior.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login