Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Jandarmii timișoreni, prezenţi la evenimentul TIMJOBEXPO2018

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara va participa la Târgul locurilor de muncă „TimJOBExpo2018”.

CITEȘTE ȘI: Studenții au creat mașini care decid singure ce traseu să urmeze, în cadrul concursului InGENIOUSly Continental 2018

Evenimentul va avea loc în perioada 9-10 iunie, la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT) din municipiul Timişoara.

Persoanele care sunt interesate în a cunoaşte mai îndeaproape activitatea şi misiunile jandarmilor, pot vizita, în cele două zile ale evenimentului, standul repartizat în cadrul târgului.

CITEȘTE ȘI: Începe Banat Agralim! Ce puteţi găsi la expoziţia ajunsă la cea de-a 16-a ediţie?

„Cu acest prilej, va fi prezentată oferta de şcolarizare a instituţiilor militare de învăţământ care pregătesc jandarmi, de asemenea, dotarea materială a acestor instituţii, perioada de şcolarizare, condiţiile de participare la concurs şi alte aspecte de interes pentru candidaţi”, transmit reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

Specialiştii în domeniul resurselor umane îi vor consilia pe cei prezenţi cu privire la o viitoare carieră în Jandarmeria Română şi vor răspunde solicitărilor ce vin din partea celor interesaţi.

Ultima modificare Joi, 07 Iunie 2018 16:10

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login