Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Jandarmii și polițiștii locali, acțiuni de amploare pe mijloacele de transport în comun! Ce s-a întâmplat?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii locali au început mai multe acțiuni, alături de jandarmii din cadrul IPJ, pe mijloacele de transport în comun.

Oamenii legii au luat cu asalt, încă de la începutul săptămânii, autobuzele, tramvaiele și troleibuze, cu scopul de a preveni furturile din buzunare și poșete, precum și alte fapte infracționale.

CITEȘTE ȘI: Agricultorii timișeni invitați la Târgul Internațional de Agricultură de la Novi Sad

“De asemenea, patrulele mixte au în vedere și luarea măsurilor legale în cazul nerespectării legislației referitoare la ordinea și liniștea publică în mijloacele de transport în comun și în imediata apropiere a acestora”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Încă din prima zi a controalelor au fost sancționate mai multe persoane, pe mai multe linii, fie pentru că au consumat alcool în mijloacele de transport, fie fiindcă cerșeau.

CITEȘTE ȘI: Iubitorii de muzică, invitați la Festivalul Artelor! Când are loc?

Aceste acțiuni comune se desfășoară periodic, fiind organizate atât cu jandarmii, cât și cu polițiștii de la secții, în paralel cu patrulările zilnice ale polițiștilor locali din cadrul Biroului Transport Urban desfășurate pe rutele pe care se constată în special fapte referitoare la furturile din buzunare.

Ultima modificare Miercuri, 25 Aprilie 2018 15:32

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login