Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Jandarmii, față în față cu elevii mai multor școli din județ! Care este motivul?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii mai multor școli din Timișoara și județ, implicați într-un proiect al Jandarmiei.

Proiectul „RESPECTUL DINTRE OAMENI, ÎN NUMELE LEGII” urmăreşte conştientizarea elevilor şi a comunităţii de importanţa pe care o au sistemele de educaţie şi formare oferite de Şcoală şi Jandarmerie, în dezvoltarea personală pentru o viaţă mai bună cu respectarea valorilor fundamentale ale societăţii şi a consecinţelor care decurg în urma delincvenţei juvenile.

Activitatea angrenează 28 de instituţii de învăţământ preuniversitare din Timişoara şi de pe raza judeţului Timiş. Proiectul a demarat astăzi, iar primii care au stat față în față cu jandarmii au fost elevii școlii 30 din Timișoara.

Proiectul este iniţiat de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „General Moise Groza” Timiş, Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş şi Consiliul Judeţean Timiş prin A.T.O.P. Timiş.

Ultima modificare Joi, 26 Octombrie 2017 09:47

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login