Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Jandarmi și polițiști, în control pe mijloacele de transport în comun!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii locali împreună cu jandarmii timișeni, au luat cu asalt toate mijloacele de transport în comun.

Fiind o perioadă extrem de aglomerată, oamenii legii au fost prezenți pe mai multe rute ale tramvaielor, troleibuzelor și autobuzelor, pentru a preveni furturile din buzunare și poșete. În plus, a fost depistat un caz de furt în zona Pieţei 700.

CITEȘTE ȘI: Căruţaşi, sancţionaţi de poliţiştii locali! Unde au fost prinşi?

„Patru persoane au fost depistate după ce au suspras portofelul unei femei, patrulele mixte au avut în vedere și luarea măsurilor legale în cazul nerespectării legislației referitoare la ordinea și liniștea publică în mijloacele de transport în comun și în imediata apropiere a acestora”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale.

În urma acțiunilor, polițiștii locali au aplicat 56 de amenzi în valoare de peste 14.000 de lei, pentru consum de alcool, fumat în stații, dar și în mijloacele de transport, comerț ambulant și lipsa documentelor de călătorie.

De asemenea, mai mulți cerșetori și oameni ai străzii au fost depistați în tramvaie și duși către serviciile sociale.

CITEȘTE ȘI: Polițiștii timișeni, la datorie în zilele de Crăciun!

Astfel de acțiuni se vor organiza periodic, în plus față de patrulările zilnice ale polițiștilor locali din cadrul Biroului Transport Urban.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login