Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Jaf în stil mare! Au furat sute de tone de cărbune din trenurile de marfă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-au gândit că vor da lovitura! 12 persoane sunt cercetate pentru că au furat 300 de tone de cărbune, din trenurile marfare.

CITEȘTE ȘI: Clipe de coșmar pentru familia unui tânăr care a dispărut fără urmă!

Polițiștii de la Transporturi Feroviare au descins în această dimineață în 15 locuințe din județul Hunedoara.

În urma cercetărilor, unii dintre suspecți au furat minereu de cărbune din trenuri care aprovizionau o termocentrală, iar alții gestionau transportul şi valorificarea minereului către diverşi agenţi economici ori persoane fizice.

„Din cercetări a reieșit că transporturile s-ar fi efectuat cu camioane de mare tonaj, un transport putând însuma chiar şi 7.5 tone (prețul de vânzare fiind de  aproximativ 500 lei tona)”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

CITEȘTE ȘI: Hoţi prinşi la aproape două luni de la o spargere! Au furat 5.000 de lei dintr-o maşină

Hoții de cărbune s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat și complicitate la furt calificat. În prezent, aceștia se află la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, pentru audieri.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login