Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Izolați dar solidari! Împreună suntem întotdeauna puternici! Campanie de mobilizare publică pentru susținerea Spitalului Victor Babeș din Timișoara.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În lupta cu epidemia provocată de virusul Covid-19, Asociația Doctor Victor Babeș Timișoara inițiază o campanie publică de strângere de fonduri prin sms pentru Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș Timișoara. 

CITEȘTE ȘI: Ultimele măsuri luate de autorități, la Timișoara! Se închid parcurile și spațiile de joacă, florăriile și se dezinfectează piețele, stațiile STPT și scările de bloc!

Cu 2 euro plătiți prin sms la 8841, cu textul DONATIE, din orice rețea de telefonie, Vodafone, Orange, Telekom sau Digi, se poate dona în contul COVID-19, special deschis în acest scop.

Banii vor fi folosiți pentru dotări cu echipamente, materiale de igienă și protecție și programe de eficientizare a luptei împotriva acestui virus.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș este printre cele șase unități medicale din România desemnate să preia cazurile de persoane infectate cu coronavirus și să facă testele de specialitate pentru cei suspecți de infectare. În acest moment, dintre toate unitățile, spitalul din Timișoara are rata cea mai mare de vindecări din ţară.

Apelul, lansat tuturor celor care doresc să se implice și să susțină Spitalul Victor Babeș Timișoara, este și un exemplu de redefinire a conceptului de unitate. În condițiile în care răspândirea acestui virus obligă lumea să stea izolată și să nu interacționeze deloc sau aproape deloc, o acțiune comună poate demonstra că solidaritatea este independentă de modul în care interacționăm unii cu alții iar unitatea în jurul unei cauze este dictată de conștință și nu de prezența colectivă.

CITEȘTE ȘI: Pericol de explozie! Au fost descoperite 42 de bombe de artilerie, în timpul unor lucrări reţeaua de canalizare

Rămâne deschis în continuare pentru donații și contul BCR cu numărul RO84RNCB0255113757760002, deschis pe numele Asociației Dr. Victor Babeș Timișoara, Str. Gh. Adam nr. 13, CUI 18737642.

Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 15:34

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login