Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Două firme timișorene au fost “prăduite” de patronul de la FC Botoșani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Valeriu Iftime, patronul clubului de fotbal  FC Botoşani, a tras un tun de zile mari în valoare de 11 milioane de lei.

Pagubite sunt două firme timișorene care l-au luat ca asociat pentru realizarea unui proiect din Drobeta Turnu Severin.

CITEŞTE ŞI: S-a tras cortina peste concursul de sărituri peste obstacole, Herneacova National Jumping

Firma ELSACO deținută de țeparul de la Botoșani, s-a asociat cu două societăţi comerciale din Timișoara pentru a câștiga proiectul “Reabilitare, extindere și modernizare sisteme de alimentare cu apă și canalizare pentru aglomerările Drobeta Turnu Severin, Șimian și Gura Văii – Lot 1 al cărei beneficiar este furnizorul de apă al județului Mehedinți”.

Alături de Kasdum şi Constructim, firme din oraşul de pe Bega, în asocierea cu Elsaco Electronic, a lui Iftimie, au mai intrat Trustul de Construcții Drobeta, Route Center Construct, şi Univro.

După licitație, cota de responsabilitate a fost împărţită astfel: 50 de procente - Kasdum, 25% - Constructim si 25% - Elsaco Electronic.

Şi chiar dacă ţeparul din Botoşani avea doar un sfert, BCR i-a permis lui Valeriu Iftime să deschidă un cont în numele asocierii în baza unei singure semnături și fără acordul reprezentanţilor celorlalte firme. Ulterior, din acest cont a sifonat 11 milioane de lei.

CITEŞTE ŞI: "Timişoara Air Show" revine! Organizatorii pregătesc o serie de surprize pentru ediţia aniversară

Conform jurnaliştilor de la sursazilei, reprezentanții BCR refuză să dea detalii despre afacerea dubioasă la care se face părtasă și se fofilează după o clauză de confindențialitate.

Reprezentanții firmelor din asociere susțin că acest tun dat de țeparul Valeriu Ieftimiu de la Botoșani, nu ar fi fost posibil fără complicitatea unui angajat din BCR.

Procurorii DNA s-au sesizat în acest caz, au deschis un dosar penal pentru a vedea felul în care țeparul de la Botoșani a sifonat banii asociaților.

 

 

Ultima modificare Luni, 23 Aprilie 2018 14:20

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login