Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Haos la vamă! Sute de șoferi așteaptă de mai bine de șapte ore să iasă din țară

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cozi infernale, de peste 20 de kilometri, pe drumurile dinspre vămile arădene!

Șoferii de camioane așteaptă de mai bine de șapte ore la frontierele dinspre Ungaria, pentru a ieși din țară.

Traficul s-a îngreunat din cauza celor trei zile de restricții impuse de Ungaria, de Paștele Catolic. Seara trecută însă, restricțiile au fost ridicate, iar acum sute de TIR-uri așteaptă să iasă din țară.

CITEȘTE ȘI: Călătoria campionilor de la Timişoara Saracens continuă! Cine le este alături?

La vama Vărșand, situația este critică, coada se întinde de la Socodor, adică pe o distanță de 20 de kilometri. Autoritățile anunță că aici șoferii de camioane vor petrece peste 500 de minute.

Una dintre cele două benzi ale drumului național 79A este ocupată doar de tiruri, astfel că mai multe echipaje de polițiști dirijează, în acest moment, circulația.

Și la vama Nădlac II este extrem de aglomerat. Aici, TIR-urile stau într-o coloană de peste 24 de kilometri, așteptând șapte ore să intre în Ungaria.

CITEȘTE ȘI: Atenţie! Deşeurile periculoase se vor colecta separat, în campanii trimestriale

“Menţionam faptul că traficul pentru autoturisme şi mijloacele de transport persoane se desfăşoară în condiţii normale, fără a se înregistra timpi de așteptare”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Deși numărul arterelor de control la automarfare a fost mărit, pe sensul de ieşire, la Nădlac II sunt deschise şase fluxuri de control, iar la Nădlac şi Vărşand câte două fluxuri, și se lucrează la capacitatea normală, traficul greu nu poate fi evitat.

sursa foto: aradon.ro

Ultima modificare Marți, 05 Iunie 2018 01:10

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login