Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Video! Au apărut imaginile cu polițiștii ce au bătut doi tineri până i-au băgat în sala de operație!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii și jandarmul care au bătut în urmă cu aproximativ două luni doi tineri nevinovați, până i-au băgat în spital, rămân în continuare în arest.

Tribunalul Timiș a admis propunerea Parchetului Militar și a dispus prelungirea mandatelor până la data de 4 februarie.

CITEȘTE ȘI: Pedofil reținut de polițiști la Timișoara, în timp ce aștepta să se întâlnească cu o fetiță de 10 ani!

Subcomisarul Darin Ticu și agenții Gruber Alexandru și Marius Necula, toți de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș, dar și a subofițerului Gavrilă Alexandru Eugen, de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara vor rămâne în continuare în arest la domiciliu, acuzați de purtare abuzivă.

Vă reamintim că in seara zilei de 22 noiembrie 2017, polițiștii din Timiș au organizat o acțiune de prindere a unor presupuși infractori. La scurt timp agenții au observat în trafic, la periferia orașului o mașină asemănătoare cu cea căutată, drept urmare au trecut în urmărirea ei.

La o trecere de cale ferată s-a dezlănțuit iadul pentru Simuț Radu și Dragoș Bogdan, care au fost blocați în trafic de polițiști.Convinși că sunt complici, brutele cu epoleți au tăbărât peste cei doi cu pumni și picioare.

În tot acest timp oamenii nu au opus niciun fel de rezistență, încercând să le explice polițiștilor că totul este o greșeală.

Au fost culcați la pământ, încătușați și umiliți de cei, care ar trebui să lucreze în slujba cetățeanului.

Erau şi în spatele nostru. Când am deschis uşa am simţit o lovitură undeva la cap. M-a luat o panică totală. Am căzut la pământ, după care am fost tras mai departe de maşină şi mi s-a pus genunchiul pe cap. Eu nu am ştiut ce se întâmplă cu noi. Tot întrebau:« unde e celălalt, unde e bulangiul ăla». Vorbeau pe un ton agresiv. Ziceam că nu ştiu despre ce e vorba”,  spunea unul dintre tineri, citat de adevărul.ro.

Ca niște adevărați infractori, au fost urcați în mașină și conduși la secție acolo unde au stat  două ore în camere diferite fără să primească vreo explicație.

După ce au fost eliberați au plecat imediat la spital unde doctorii au constatat că amândoi aveau răni destul de serioase, unul dintre ei fiind chiar operat.

Cei trei polițiști au fost lăsați însă în funcție de șeful poliției Timiș, Alin Petecel, care a recunoscut acuzațiile ce îi privesc pe polițiști, chiar a doua zi. Apoi peste acest caz s-a lăsat tăcerea. 

Abia la două săptămâni de la acest eveniment, judecătorii au hotărât ca polițiștii bătăuși să fie cercetați în arest la domiciliu. Se pare că imaginile de pe camerele de supraveghere i-au convins în cele din urmă pe procurorii Parchetului Militar să ia măsuri împotriva celor patru, judecătorii Tribunalului Timiș admițând propunerea.

Impactpress.ro a intrat în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere instalate pe o clădire din apropierea locului unde a avut loc incidentul.

In imagini se vede clar că niciunul dintre cei doi bărbați puși la pământ nu a opus rezistență, și au fost bătuți aproape încontinuu de oamenii legii. 

CITEȘTE ȘI: Poliția Locală inventariază rablele din oraș! Câte au fost ridicate până acum?

Astfel  polițiștii smardoiași și jandarmul care au nenorocit doi tineri, vor rămâne în continuare în arest la domiciliu până în 4 februarie.

Sursa video: impactpress.ro

Articole pe aceeași temă: 

CITEȘTE ȘI: Ultimă oră! Ce au decis judecătorii, în cazul celor trei poliţişti şi un jandarm, care au bătut doi tineri nevinovaţi?

CITEȘTE ȘI: Poliţiştii smardoiaşi din Timişoara au fost puşi sub acuzare! Cum îi apără cei din IPJ?

 CITEȘTE ȘI: Atenţie! Poliţiştii smardoiaşi, lăsaţi de şeful IPJ Timiş, să bată în continuare oameni nevinovaţi

 CITEȘTE ȘI: Caz incredibil la Timişoara! Poliţiştii, acuzaţi că au bătut doi oameni până i-au băgat în spital

Ultima modificare Marți, 23 Ianuarie 2018 17:13

1 comentariu

  • Liviu

    Efectul de turmă , de haită, milițieni şi boacteri (jandarmi ) făcuți la apelul bocancilor ! Un pic de muşchi folosiți doar atunci când sunt în cârd, fără nici un neuron !

    Raportează Liviu Vineri, 12 Ianuarie 2018 16:50 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login