Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Focar de infecție într-o grădiniță din Timișoara, după ce oamenii străzii s-au adăpostit acolo!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii locali au ridicat în această dimineață 12 persoane, care s-au adăpostit în clădirea unei grădinițe din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: I-a dat cu toporul în cap! Plină de sânge, victima s-a prăbuşit la pământ

Oamenii fără adăpost s-au aciuat într-unul din corpurile aparținând Grădiniței cu Program Prelungit nr. 14, de pe Bulevardul 16 Decembrie, și au strâns în jurul lor tot felul de gunoaie. În plus, printre cei 12 se aflau și copii mici cu vârste între 8 luni și 5 ani, din localitățile Reșița și Brașov. Mai mult, clădirea respectivă reprezintă și un real pericol fiind în stare avansată de degradare.

Mamele celor trei copii împreună cu aceștia au fost predate la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului – Centrul din Piața Regina Maria. Ceilalți 6 adulți au fost predați centrului de pe str. Telegrafului, după ce au fost luați în evidențe de polițiștii locali”, spun polițiștii locali. 

oamenii strazii 1

Totodată au fost demarate procedurile pentru igienizarea locației și se vor face demersurile pentru îngrădirea spațiului respectiv astfel încât să nu mai fie posibilă pătrunderea persoanelor fără adăpost.

CITEȘTE ȘI: Ştim când se deschide complet, circulaţia rutieră prin pasajul Popa Şapcă! Ce anunţ a făcut azi, Nicolae Robu?

Anul acesta polițiștii locali au mai identificat un număr de 55 adăposturi improvizate în care locuiau oameni ai străzii, în fiecare din aceste cazuri efectuându-se demersurile pentru igienizarea locațiilor și predarea persoanelor depistate la centrele sociale.

Ultima modificare Marți, 07 Noiembrie 2017 13:57

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

Deși contestat vehement de mai mulți primari, președintele Consiliului Județean Timiș se declară extrem de mulțumit de proiectul de buget pe 2019!

Detalii

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Este o situaţie fără precedent în judeţul Timiş, unde 46 de localităţi au ajuns sub asediul gunoaielor, după ce firma de salubritate nu a mai golit containerele de aproape o lună.

Detalii

Războiul “incompetenţilor”, pe facebook! Robu şi Dobra se duelează pe tema banilor publici

Războiul “incompetenţilor”, pe facebook! Robu şi Dobra se duelează pe tema banilor publici

În stilu-i caracteristic, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a lansat un nou sondaj pe facebook, pe tema banilor necheltuiţi de Consiliul Judeţean.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login