Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Milionar din Timișoara, călcat de hoți! Ce au mai furat indivizii, pe lângă banii pe care i-au găsit?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ghinion curat pentru un milionar din Timișoara, care a fost călcat de hoți.

Cel mai probabil, indivizii au acționat la pont pentru ca au știut cu exactitate când proprietarii nu sunt acasă.

Este vorba despre locuința lui Jabri Tabrizi, supranumit "Regele caselor de schimb", pentru că deține mai multe astfel de afaceri.

Atacatorii au forțat un geam și au pătruns înăuntru, unde au răscolit toate lucrurile în căutarea unor bunuri de valoare.

Deși s-au așteptat la o pradă uriașă, hoții au găsit doar suma de  8.000 de lei și un ceas de la o firmă de renume. Au luat totul și s-au făcut nevăzuți.

Milionarul a descoperit totul abia cand s-a întors acasă și a anunțat imediat Poliția.

"Persoane necunoscute au pătruns prin efrcație în interiorul unui imobil de unde au sustras o sumă de bani și un ceas de valoare. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat, polițiștii efectuând cercetări pentru identificarea autorilor", a declarat Ionuț Bocancea, din partea IPJ Timiș.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login