Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Investiții majore pe Aeroportul Internațional Timișoara! Unul dintre cele mai importante proiecte: noul terminal de sosiri curse extrerne

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În anul 2019 a fost demarată una dintre cele mai importante investiții la Aeroportul Internațional Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Atenție! Retim modifică, de la 1 ianuarie, tarifele de colectare a deșeurilor!

Construirea noului Terminal de Sosiri Curse Externe a început în data de 04.02.2019.

Astfel, până în prezent, au fost finalizate mai multe lucrări aferente următoarelor specialități: terasamente, structură de rezistență beton–infrastructură, suprastructură, izolații, structură de rezistență metal, rețea de canalizare interioară și planșeu intermediar. În acest moment sunt în curs de execuție lucrările la structura de rezistență, învelitoarea acoperișului, arhitectura, instalare grup electrogen și rețeaua de canalizare exterioară și cea de alimentarea cu hidranți.

Totodată conducerea Aeroportului a făcut investiții majore și în zona de operațiuni aeriene.

CITEȘTE ȘI: Sorin Grindeanu, invitat să revină pe scena politică! Este susținut de PSD Timiș pentru șefia partidului la nivel național!

Astfel, s-au investit aproximativ 1,9 milioane de euro în lucrări la pistă, sistemul de balizaj, sistemul de alimentare cu energie electrică, dar și alte investiții pentru extinderea zonei cargo și a parcării auto.

Ultima modificare Vineri, 27 Decembrie 2019 14:08

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login