Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Incredibil! Traficantul de droguri încătuşat în curtea şcolii s-a întors la locul faptei! Ce a putut face de această dată?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au fost scene desprinse dintr-un film de acţiune, după ce un traficant de droguri a vândut substanţe interzise mai multor elevi.

S-a întâmplat în Arad, unde individul a intrat direct în curtea liceului Spiru Haret şi le-a dat, contracost, mai multor copii, ţigări care conţineau droguri.

“A intrat un individ în curtea şcolii şi le-a distribuit ţigări elevilor. La doi copii de clasa a IX-a, un băiat şi o fată, li s-a făcut rău. Fata a făcut spume la gură, a leşinat, a vomitat... Băiatul era şi el rău, era palid”,  povesteşte directorul liceului, Ioan Tonceanu.

CITEŞTE ŞI: Încă o doctoriţă falsă! Poliţiştii au rămas şocaţi de ceea ce au găsit în casa şi la locul de muncă al acestei femei

Când şi-a dat seama ce s-a întâmplat, directorul liceului a închis porţile şi a chemat Poliţia.

Astfel, individul a fost prins în flagrant şi dus la audieri.

El s-a întors astăzi la liceul Spiru Haret, s-a oprit la intrare şi a început să strige către dascălii care erau în curte, că lucrurile nu vor rămâne aşa.

CITEŞTE ŞI: A murit una dintre bătrânele de la azilul groazei! Femeia avea mai multe boli şi nu a primit asistenţă medicală

Simţindu-se ameninţaţi, profesorii au chemat acum Poliţia, pentru a depune plângere.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login