Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Inconștiență! O pădure a fost cuprinsă de flăcări pentru a treia oară într-o săptămână, după ce localnicii au dat foc la miriști!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Misiune dificilă pentru pompieri! Aceștia au fost chemați să stingă un incendiu ce a cuprins trei hectare de pădure.

CITEȘTE ȘI: Accident grav în vestul țării! O mașină a ajuns cu roțile în sus, într-un șanț de pe marginea drumului

Pompierii arădeni au fost solicitați în această după amiază să intervină în pădurea de pe raza localității Toc. Acesta este cea de-a treia intervenție din ultima săptămână, în acest loc.

Cel mai probabil localnicii sunt cei care au dat foc la miriște, flăcările s-au extins și au cuprins și pădurea.

CITEȘTE ȘI: Biserică în flăcări! Focul a pornit din senin, iar turla edificiului s-a prăbuşit!

Pompierii au atras atenția localnicilor în repetate rânduri să nu mai incendieze miriștile, pentru că flăcările nu pot fi controlate.

 

 

Ultima modificare Duminică, 07 Aprilie 2019 19:20

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Două orașe își unesc eforturile pentru promovarea   sustenabilității energetice a regiunii transfrontaliere

Două orașe își unesc eforturile pentru promovarea sustenabilității energetice a regiunii transfrontaliere

Primăria Timişoara continuă implementarea proiectului „Smart and Sustainable Energy Consumption”, în calitate de partener.

Detalii

Timişoara, în colaps privind noile construcţii! Arhitecţii trag un semnal de alarmă, cu privire la prelungirea vechiului PUG

Timişoara, în colaps privind noile construcţii! Arhitecţii trag un semnal de alarmă, cu privire la prelungirea vechiului PUG

Sunt aproape 10 ani de când se lucrează la noul Plan Urbanistic General al Timişoarei care ar trebui să reglementeze modul de dezvoltare a oraşului.

Detalii

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Deşi Primăria anunţă periodic acţiuni de deratizare şi dezinsecţie, timişorenii sunt dezamăgiţi de rezultate. Ţânţarii, rozătoarele şi alţi dăunători le crează în continuare probleme.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login