Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

INCENDIU PUTERNIC! O casă s-a făcut scrum la Ghizela

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dramă într-o familie din localitatea timișeană Ghizela! Oamenii au rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce casa lor s-a făcut scrum într-un incendiu.

dsfdgfh

Dimineață pompierii au fost anunțați prin serviciul 112 de producerea incendiului. Au ajuns imediat la fața locului, însă flăcările cuprinseseră deja o mare parte din locuință. Vorbim mai exact de 140 mp din locuință, dar și de o anexă.

fghghjh

Patru ore s-au luptat cu focul pompierii până au reușit să-l lichideze. Operațiunea a fost îngreunată de faptul că o parte a clădirii este construită din văiugă, ceea ce ducea la un pericol iminent de prăbușire.

Ultima modificare Joi, 30 Martie 2017 16:15

1 comentariu

  • Cosmin Dobie

    Cutremurator!!! Cand uni oameni se lupta ptr o casa. Si alti oameni ca ala arde o casa. Na spune si tu la ala. Nebun delegat!!!

    Raportează Cosmin Dobie Vineri, 31 Martie 2017 08:09 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login