Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Incendiu la azilul de bătrâni! Focul a pornit de la un cablu electric defect

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a dat alarma după miezul nopţii, când pompierii au fost chemaţi să stingă incendiul izbucnit la un cămin de bătrâni.

Este vorba despre azilul de pe strada Vămii din Oradea, unde au ajuns de urgenţă trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu o ambulanță de tip B2.

CITEŞTE ŞI: “La Giarmata au venit investitorii din Austria”. Directorul Asociației Club Romsilva și membrii familiei sale, acuzați de tranzacții frauduloase“

“În momentul sosirii forțelor de intervenție la adresa indicată, ardea un corp de iluminat din interiorul bucătăriei, întreaga încăpere fiind inundată cu fum. Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, efectul termic al curentului electric, produs de un cablu electric defect”, transmite ISU Bihor.

Din fericire, senzorii pentru fum şi incendiu au intrat imediat în funcţiune, astfel că echipajele de intervenţie au fost alertate în timp scurt.

Astfel că nu s-au înregistrat victim, iar pagubele material au fost limitate la lampa de iluminat.

Din cauza fumului degajat, a fost degradată şi zugrăveala din bucătărie.

CITEŞTE ŞI: Porți deschise la deponeul de la Ghizela! Întregul circuit al deșeurilor nepericuloase, colectate din întreg județul

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login