Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Imagini sfâşietoare! Cei patru frăţiori care au ars de vii, conduşi pe ultimul drum

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alexandra, Andrei, Antonia şi Adrian sunt cei patru îngeraşi care au pierit în incendiul devastator de la Timişoara. 

Astăzi ei vor fi înmormântaţi împreună, în Cimitirul Ortodox din oraşul Recaş, iar cheltuielile sunt suportate integral de mitropolitul Banatului. 

3 1

Imaginea cu cele patru sicrie albe şi mici, aliniate pe catafalc, este una sfâşietoare, iar mama și bunica sunt îngenuncheate de durere și nu se dezlipesc de sicriele copilașilor. 

7 1

În urmă cu puțin timp a început și slujba de înmormântare, oficiată de un sobor de preoți, în frunte cu Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan. Acesta din urmă a fost alături de familia îndurerată imediat după tragedie și s-a ocupat de toate cele necesare pentru înmormântarea celor patru copilași.

4 1

IPS Ioan Selejan a pus câte un trandafir roșu pe fiecare dintre cele patru sicrie.

Mama copiilor este distrusă de durere. Femeia a leșinat la capătâiul celor patru sicrie, și a fost nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță.

6 1

8 1

Iubite mame, păziți-vă puncii, aveți grijă de ei, căci peste tot, moartea într-un fel sau altul caută să ni-i răpescă. Iată astăzi, din neferice a intrat în lume moartea albă, care vă smulg pruncii din brațe chiar și atunci când sunt mari. Se întâmpă să vă moară un copil, dar nu patru o dată. Cine va putea mângâia inima acestei mame, oricât am încerca noi acum să o mângâiem, nu știu dacă lacrimile și cuvintele noastre vor putea să mângâie inima acestei mame, dar nu numai a ei, a noastre a tuturor care suntem aici. Este o familie modestă, săracă, dar niciodată în timpul celor patru nașteri nu a zis să avorteze vreunul din ei și pentru aceea, chiar dacă acum inima ei este sfâșiată de durere, pe atât se va bucura într-o zi, vă spun că de aești prunci de astăzi va avea grijă Maica Domnului din Ceruri. Așa că iubită mamă, copiii nu rămân fără mamă, tu rămâi tristă aici pe pământ, dar de astăzi pe puncii aceștia o sa-i crească Maica Domnului”, a spus plângând, mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan.

Sunt momente cumplite pentru mama celor patru copilași arși de vii. Femeii i s-a făcut rău în momentul în care sicriele cu cei patru copii au fost băgate în groapă și din nou a fost nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță.

 

Ultima modificare Miercuri, 22 Ianuarie 2020 15:11

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login