Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Hristos a înviat! Pentru prima dată, în noaptea de Înviere bisericile au fost goale! Oamenii au urmărit slujba la televizor sau online

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anul acesta, slujbele de Înviere au fost ținute de preoți în bisericile goale.

 Autoritățile au luat măsuri drastice pentru evitarea răspândirii noului coronavirus, astfel că oamenilor li s-a interzis să participe la slujba de Înviere.

La miezul nopții, IPS Ioan Selejan a coborât pe treptele Catedralei Mitropolitane din Timișoara și a rostit îndemnul: Veniți de luați lumină, aducând vestea Învierii lui Hristos! Pe trepte însă, anul acesta, au fost doar câteva măicuțe și preoți, spre deosebire de anii trecuți, când centrul orașului devenea neîncăpător pentru miile de oameni care asistau la slujba de Înviere.

inviere 1

Lumina Sfântă va fi adusă de voluntari oamenilor, care vor fi echipați corespunzător.

Oamenii au putut urmări slujba de Înviere la televizor sau online.

inviere 2

inviere 3

Ultima modificare Duminică, 19 Aprilie 2020 00:51

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login