Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Haos pe raza CFR Timișoara! O nouă linie de cale ferată a crăpat!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trenuri blocate, iar altele ajung la destinație cu întârziere de zeci de minute. Cu asta se confruntă călătorii CFR în aceste zile.


Cea mai gravă problemă este în județul Harghita, unde circulația feroviară este închisă între stațiile Izvorul Mureșului  și Izvorul Oltului. Conform reprezentanților CFR, călătorii aflați în trenurile afectate sunt transbordați cu mijloace auto.
S-a ajuns aici din cauza frigului, care a făcut ca șinele să crape pe unele tronsoane.


CITEȘTE ȘI: Întârzieri de zeci de minute din cauza gerului, la CFR! Unde au crăpat șinele?


Probleme sunt și pe raza regionalei CFR Timișoara, unde au fost semnalate fisuri în șinele de cale ferată, în zona Remetea Mare.


"Pe intervalul de staţii Remetea Mare - Timișoara Est (SRCF Timișoara), din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, a fost introdusă o restricţie de viteză de 5 km/h, trenurile circulând pe porţiunea respectivă sub atenta supraveghere a personalului feroviar", anunță CFR Călători.


În aceste condiții, pasagerii sunt sfătuiți ca înainte de a porni într-o călătorie pe calea ferată, să se informeze asupra condițiilor de trafic.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login