Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Haos după operațiunea ”ghilotina” de tăiere a cablurilor! Inspectoratul Școlar și mai multe licee au rămas fără internet

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Inspectoratul Școlar și mai multe licee din zona centrală au rămas fără internet, după ce seara trecută primarul Nicolae Robu a tăiat cablurile de pe stâlpi.

Edilul spune că aceasta a fost ultima soluție pentru a obliga firmele să-și bage cablurile în subteran. 

CITEȘTE ȘI: Șofer rupt de beat, oprit cu focuri de armă, în trafic, după ce a încercat să fugă de poliție! 

Am aunțat destul de demult, am reanunțat că vine momentul în care declanșăm pur și simplu o campanie de tăiere a cablurilor pentru a-i obliga pe proprietarii lor să le ducă în subteran. Au fost notificați, din păcate niciodată nu s-au dovedit constructivi. Ne-au periclitat mai multe proiecte când am fost nevoiți, tot așa, să recurgem la ghilotină pentru a ne putea încadra în termene, întrucat ei n-au catadicsit să vină și să-și ducă în subteran cablurile. În această seară am stabilit că la ora 20.00 vom fi aici și eu li colegii care se ocupă de problemele acestea și vom începe să tăiem cablurile. Au auzit și unii proprietari și sunt și ei prezenți aici și își taie singuri cablurile”, spunea primarul Nicolae Robu, seara trecută.

În această dimineață însă, mai multe instituții din centrul orașului au rămas fără internet. În această situație este și Inspectoratul Școlar Timiș care a pierdut legătura cu școlile și cu ministerul. În această perioadă au loc înscrierile în clasa pregătitoare, care au fost afectate din cauza acestei probleme.

CITEȘTE ȘI: Gripa face noi victime în Timiș! Încă un deces înregistrat

Totodată, mai multe licee din zona centrală, precum Pedagogic, CD Loga sau Ungureanu au rămas fără internet.

Ultima modificare Marți, 19 Martie 2019 14:41

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login