Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Halucinant! Declaraţii rasiste, făcute de prefectul de Timiş! Cum îi umileşte pe elevii care au fost diagnosticaţi cu coronavirus?

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Gestionarea situaţiei privind limitarea răspândirii coronavirusului aduce în prim plan declaraţii şocante făcute de prefectul de Timiş.

Este vorba despre o discuţie pe care inspectorul şcolar general, Aura Danielescu, a avut-o cu Liliana Oneţ, pe tema închiderii şcolilor.

CITEŞTE ŞI: PSD Timiș începe negocierile cu Adrian Orza! Social democrații vor să-l susțină în cursa pentru Primăria Timișoara

Dat fiind faptul că din cele cinci persoane diagnosticate la Timişoara, trei sunt elevi, directorii unităţilor de învăţământ şi prărinţii elevilor cer închiderea tuturor şcolilor.

Circulă chiar şi o petiţie online, semnată de părinţi, care se tem ca nu cumva numărul îmbolnăvirilor să crească în numărul copiilor.

Toate aceste lucruri au determinat-o pe Aura Danilescu să propună suspendarea cursurilor, pe raza întregului judeţ.

Astfel că după ce al treilea minor, o fată de 16 ani, a fost confirmată cu coronavirus, a purtat o discuţie pe această temă, cu prefectul judeţului.

S-a lovit însă nu numai de un refuz, ci şi de o atitudine ostilă. Ba mai mult decât atât, Oneţ a făcut şi declaraţii rasiste, spunând că două dintre cazurile confirmate sunt copii de etnie rromă.

„Fata asta putea să fie pozitivă şi din alt mediu, nu numai de la şcoală. Înţeleg că e tot dintr-o familie de roomi. Eu am mari suspiciuni că aceste familii nu se cunoşteau cumva între ele. N-are rost să mai suspicionăm acuma nimic. Ideea este că şcoala se va închide 14 zile, iar dumneavoastră trebuie să faceţi apel la toţi elevii şi părinţii din acea şcoală să îi ţină pe copii acasă, în izolare la domiciliu”, a spus Liliana Oneţ, în discuţia care a ajuns în spaţiul public.

CITEŞTE ŞI: Este oficial! Liceul Alimentar din Timişoara este închis pentru două săptămâni! Ce a cerut inspectorul şcolar?

 

 

 

 

3 comentarii

 • M L T

  Doamna Axinte, ce este așa de "halucinant" in convorbirea asta telefonica? Unde sunt declarațiile rasiste? Cred ca voi jurnaliștii creați toată isteria asta.

  Raportează M L T Marți, 10 Martie 2020 23:54 Link la comentariu
 • Denisa

  Închideți universitățile. De acolo pleaca surse sigure. Studenți străini care circula. Gasesc soluții și oricum nu-i controlează nimeni. Ei nu vor să înțeleagă importanța. Studenții stau in cămine, circula din camera in camera, apoi merg lin săli de curs sau seminarii. Stim in ce conditii stau in camere (suprapusi). Spunea cineva de apă și sapun, e in regula dar unde, te speli când ești la curs si nu in camera. La univ toaletele sunt sub cheie, iar studentii nu au acces , oricum nu e nici săpun sau hartie igienica, la Timișoara.

  Raportează Denisa Marți, 10 Martie 2020 04:24 Link la comentariu
 • Adrian

  Sunteți niște jurnaliști de tot rahatul.
  Halucinant! Declarații rasiste: fata e dintr-o familie de rromi.

  Raportează Adrian Luni, 09 Martie 2020 16:32 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login