Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Grațierea și amnistia scot din nou timișorenii în stradă! Se anunță protest și în această seară

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Valul de proteste continuă la Timișoara!

După ce seara trecută mii de oameni au ieșit în stradă, în mai multe orașe din țară, inclusiv în Timișoara, în seara aceasta sunt așteptați din nou.

protest 2 converted

Nemulțumirile oamenilor sunt legate de ordonanțele care prevăd aministia și grațierea. Cel care face apel ca lumea să iasă în stradă este timișoreanul Cristi Brâncovean, un cunoscut pentru lupta sa contra hoților de buzunare. Totodată acesta a ținut să își exprime nemulțumirea față de premierul Sorin Grindeanu, pe care îl critică dur.

protest 4 converted

Ne vedem in stradă, astăzi de la 18:00, în Piața Operei. Că hoții din buzunare sunt tot liberi nu e nicio noutate, pentru că-i vedeți și voi zilnic, reîntâlnindu-i și eu ieri. Că președintele PSD Timiș, actualmente prim-ministru, a câștigat un număr record de locuri de consilieri locali (din calitate de coordonator al campaniei electorale din vară), mimând tocmai o luptă impotriva acestor hoți din buzunare, este tot o certitudine. Mi-a promis chiar sprijin personal în acest demers. Noutatea e că timișoreanul nostru, ajuns prim ministru, se lasă folosit, pentru a proteja o minoritate certată cu legea, în defavoarea unei majorități de oameni cinstiți. Păi hai să ne apucăm toți de furat, să vedem de unde mai fură și minoritatea ce o protejează ei? Așadar, ca să nu ne trezim cu un număr dublu de infractori, liberi pe străzi, vă invit în stradă nu doar să arătăm că nu suntem de acord cu grațierile și amnistiile, dar să și cerem mai multă eficiență celor deja plătiți de noi ca să asigure liniștea publică. Altfel, ne merită soarta!”, este îndemnul lui Cristi Brâncovan.

protest 3 converted

Seara trecută au protestat în Timișoara aproximatv 200 de persoane. Acum însă, se așteaptă mai mulți participanți, iar întâlnirea va avea loc la ora 18.00, în Piața Victoriei.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login