Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Grămada cere vârf! Un timișorean, suprins în timp ce arunca gunoaie într-o rampă clandestină. S-a ales cu amendă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Polițiștii locali au surprins un bărbat care și-a aruncat deșeurile, voluminoase, la o rampă clandestină de gunoi.

Mai exact acesta și-a lăsat abandonat gunoaiele, deșeuri voluminoase de uz casnic, mai exact o saltea de canapea și alte resturi ale unor obiecte de mobilier, în fața unui imobil de pe strada Iris,, formându-se astfel în locația respectivă o rampă clandestină de gunoi. 

Reamintim că potrivit HCL 371/2007 modificată abandonarea de deșeuri pe domeniul public se sancționează cu amenzi între 500 și 1000 lei.  De la începutul anului și până în prezent polițiștii locali au aplicat un număr de 2187 sancțiuni contravenționale pe această linie persoanelor surprinse abandonând deșeuri pe raza municipiului Timișoara”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara. 

Pentru a evita sancționarea, Poliția Locală reamintește timișorenilor să depoziteze deșeurile menajere doar în locurile special destinate, iar deșeurile voluminoase din categoria mobilier, obiecte de uz-casnic și sanitar, deșeuri electronice și electrocasnice, care nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare a deșeurilor municipale, să le predea la cele patru puncte de colectare permanente ale societății de salubrizare. Acestea se află pe Calea Torontalului nr. 94, Str. Energiei nr. 3, Calea Moşniţei nr. 2 și Aleea Avram Imbroane nr. 70, iar acolo se pot depune și resturile rezultate din lucrări de construcții și demolări, reparații și amenajări ale clădirilor, fie că sunt locuințe, fie spații cu altă destinație.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login