Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Gata cu interimatul la Poliţia Locală Timişoara! Primăria scoate la concurs postul de director executiv

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Timișoara a scos la concurs poziția de director executiv la Direcția Poliția Locală. Candidații pot depune dosarele de înscriere până la finalul acestei luni. 

Poliția Locală a fost condusă interimar timp de 8 ani, cu contracte prelungite de nenumărate ori, de fapt o formă mascată de a asigura supunerea oricui ar fi condus această structură. Este momentul ca acest lucru să înceteze. Poliția Locală Timișoara va fi condusă de o persoană aleasă pe criterii concurențiale. Sunt convins că vom găsi omul cel mai potrivit să asigure ordinea în oraș și liniștea timișorenilor și care va eficientiza această instituție”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

CITEŞTE ŞI: O clădire istorică a Primăriei, din apropierea Fabricii de Bere, va fi reabilitată! Pentru alte două se pregăteşte documentaţia

Candidații trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă,  în una din specializările domeniilor de licență  cuprinse în ramurile de știință: științe juridice, științe administrative, științe militare, informații și ordine publică, știința sportului și educației fizice, științe economice. 

De asemenea, aceștia trebuie să aibă studii universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare. 

Candidații mai trebuie să posede cunoștințe de operare pe calculator MsOffice - nivel mediu, să cunoască una din limbile engleză/franceză/germană (citit, scris, vorbit) - nivel mediu și să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani. 

Dosarele de concurs pot fi depuse în perioada 12 ianuarie 2022 - 31 ianuarie 2022, la sediul Primăriei Municipiului Timișoara, bdul C.D.Loga nr.1, parter, camera 8.

CITEŞTE ŞI: Timişoara va avea buget participativ! Pentru prima dată, timişorenii vor fi cei care vin cu propuneri de proiecte!

Candidații care vor trece de selecția dosarelor vor susține testarea competențelor lingvistice de comunicare în limbi străine pe data de 10 februarie 2022, de la ora 9 și proba de testare a competențelor în domeniul tehnologiei și informației IT în data de 10 februarie 2022, de la ora 11. Proba scrisă va avea loc pe data de 14 februarie 2022, de la ora 10. 

Mai multe informații despre acest concurs puteți găsi aici: https://www.primariatm.ro/2022/01/12/anunt-concurs-pentru-functia-publica-de-conducere-vacanta-de-director-executiv-la-directia-politia-locala/

 

Ultima modificare Joi, 13 Ianuarie 2022 11:49

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login