Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Galerie foto: Mii de timişoreni au sărbătorit Ziua Naţională a României, în stradă! Cu mic cu mare, au urmărit parada militară

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bulevardul Take Ionescu din Timişoara s-a dovedit a fi neîncăpător pentru miile de oameni care au venit să urmărească parada militară de 1 Decembrie.

CITEŞTE ŞI: Ucigaşul de femei! Un criminal, eliberat înainte de termen, a lovit a doua oară! Şi-a ucis iubita

Au defilat angajaţii din toate structurile MAI şi MApn dar şi din SRI, Poliţia Locală Timişoara şi de la Penitenciarul Popa Şapcă.

Nu au lipsit nici transportoarele blindatele, mijloacele de artilerie  sau cele anti-tero, câinii antrenaţi şi un elicopter care a survolat zona.

La ora 17:20 începe retragerea cu torțe, pe traseul: Bulevardul Regele Ferdinand I (în fața Catedralei Mitropolitane din Timișoara) - Bulevardul Regele Ferdinand - Bulevardul CD Loga -  Bulevardul Revoluției din 1989 -  Piața Unirii -  Piața Libertății - Piața Victoriei.

CITEŞTE ŞI: La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

La ora 18.00 va fi aprins iluminatul festiv de sărbători, în centrul Timișoarei, iar la 18:15, pe scena din faţa Operei va începe un program artistic susținut de Ansamblul ,,Timișul’’ și soliștii Olguța Berbec, Petrică Miulescu Irimica, Stana Stepanescu.

Începând cu ora 19.15 pe scena din Piața Operei vor urca, rând pe rând, Dragoș Moldovan și trupa Holograf, iar la ora 22.00 va avea loc tradiţionalul foc de artificii.

 

 

Ultima modificare Duminică, 01 Decembrie 2019 15:46

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login