Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Friends Arena se reinventează! Cum sunteți așteptați la cea mai îndrăgită sală de sport din oraș?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Friends Arena și-a deschis porțile după trei luni, pentru amatorii de sport! Clienții vor avea parte însă, de o surpriză.

Friends Arena s-a reinventat în această perioadă de pauză! Baza sportivă a fost extinsă, astfel că în momentul de față îndeplinește toate măsurile de siguranță impuse de autorități, din cauza pandemiei de coronavirus.

Baza sportivă Friends Arena dispune de un teren de fotbal, saună, vestiare, sală de fitness dotată cu toate aparatele necesare pregătirii fizice, precum și de săli adiacente, potrivite pentru antrenamente aerobice individuale sau de grup.

Astăzi este o zi importantă pentru noi cei de la Friends Arena, având în vedere dispoziția prin care din 15 iunie se pot redeschide sălile pentru activitate, noi marcăm acest eveniment de două ori practic, pentru că de astăzi Friends Arena a renăscut. Baza noatră sportivă s-a dezvoltat și se adresează unui număr mult mai mare de clienți. Echipa noastră s-a mărit și încercăm să atragem cât mai mulți oameni spre sport, pentru sănătate. Practicăm o politică de prețuri accesibile astfel încât sportul să nu mai fie un moft sau un lux, ci să fie pur și simplu un mod de viață, pentru a fi sănătoși. Tot astăzi se lansează și complexul de apartamente Friends Residence și Flower for Friends”, spune Ramona Olteanu, administratorul bazei sportive.

sala 1

La evenimentul de lansare a participat și președintele Consiliului Județean Timiș, care a ținut să laude investițiile făcute, mai ales în această perioadă dificilă.

Este o investiție nouă, într-o perioadă extrem de delicată, mai ales în sectorul economic, în mod special, avem semnale în ceea ce privește menținerea investițiilor și în ceea ce privește menținerea locurilor de muncă. Este un exemplu de bună practică. Se pot crea și locuri de muncă, se pot realiza și investiții și nu pot decât să urez succes întregii echipei”, spune președintele CJT, Călin Dobra.

 sala 7 1

Totodată, complexul dispune și de o zonă destinată cazării.

Apartamentele sunt structurate pe două nivele, cu scară interioară, zonă de living, chicinetă, baie spațioasă.F iecare apartament dispune de minibar, aparat de aer condiționat, încălzire, dressing, lenjerie de pat, TV, wifi și abonament Netflix.

Întregul complex beneficiază de pază și protecție non stop, precum și de parcare spațioasă.

Pe lângă apartamentele destinate cazării, în cadrul complexului există și spații destinate socializării, jocurilor de masă, sau potrivite pentru a servi masa. 

Toate măsurile de securitate și igienă sunt în conformitate cu normele impuse de lege.

Ultima modificare Marți, 16 Iunie 2020 11:53

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login