Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

FOTO Târgul de Crăciun de la Timișoara și-a deschis porțile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timișoara a intrat, oficial, în atmosfera sărbătorilor de iarnă! În urmă cu puțin timp a avut loc deschiderea Târgului de Crăciun și aprinderea iluminatului festiv!

Chiar dacă picuri de ploaie s-au răsfânt peste oraș, mii de timișoreni au ajuns în Piața Victoriei pentru a se bucura de eveniment.

Pe platoul din faţa Operei Naţionale Române a fost montată o cupolă luminoasă în formă de stea, cu peste 60 000 de leduri albe. Bradul uriaș, împodobit cu șiruri de beculețe și globuri multicolore e la locul lui, iar căsuțele îi așteaptă pe timișoreni cu bunătăți care mai de care.

Cea de-a zecea ediție a Târgului de Crăciun organizat de Primărie aduce în același loc de la căciuli și mănuși, dulciuri, bijuterii, papuci de casă și obiecte de bucătărit până la produse din carne, brânzeturi sau murături. Nu lipsește, desigur, nici vinul fiert. Zona Târgului este bine delimitată, astfel că tarabele cu mâncare sunt amplasate, la fel ca anul trecut, în parcarea de la Modex. Pe lângă căsuţa cu murături, căsuţa cu ciocolată şi căsuţa cu migdale, anul acesta, ca noutate în cadrul târgului există şi o căsuţă cu dulciuri orientale.

Cel care a spus start Târgului de Crăciun a fost primarul Nicolae Robu, care care a apăsat butonul de aprindere a iluminatului festiv. Câteva minute mai tarziu, el nu s-a sfiit să se prindă în horă cu timișorenii.

Apoi, a început programul cultural, care a debutat cu un recital al Orchestrei Timişoara Big Band și cu un spectacol marca Ansamblul Timişul. De la ora 19.00, vor avea loc concerte cu: Clar Band, Raluka şi Delia. Seara se va încheia cu tradiţionalul foc de artificii.

Anul acesta căsuţe cu artizanate specifice sărbătorilor de iarnă sunt amplasate și în piaţeta de lângă Şcoala Generală nr.30 din zona Soarelui, precum și în faţa Parcului Copiilor din Timişoara.

Târgul de Crăciun va rămâne deschis până în 8 ianuarie.

Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2016 15:56

Galerie de imagini

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login