Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

[FOTO] Strada din fața Prefecturii, blocată! Militari, polițiști și jandarmi au luat-o cu asalt

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trafic blocat în zona Prefecturii Timiș! Militari, polițiști și jandarmi au luat cu asalt strada Revoluției.

Ei fac lor repetiţia generală pentru parada militară ce urmează a fi organizată la Timişoara, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Totul a început la ora 10.00 şi se va termina în jurul orei 12.00.  Până atunci, traficul în zonă rămâne paralizat.

În cadrul repetiției generale, defilează detaşamentele de onoare din cadrul Ministerului Apărării Naționale (MAPN), Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Serviciului Român de Informații (SRI), Penitenciarului Timișoara, Direcției Poliției Locale a Municipiului Timișoara, care totodată îşi vor prezenta şi tehnica din dotare.

Şi anul acesta, la parada din 1 Decembrie, vor survola pe cerul Timișoarei elicopterele de la Unitatea de Militari Giarmata. Ceremonia se va încheia cu prezentarea onorului de către muzica militară a Brigăzii 18 Infanterie Banat, toate acestea fiind repetate chiar în aceste momente.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login