Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

FOTO Prăpăd la Buziaș! Case și străzi inundate după o rupere de nori

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rupere de nori la Buziaș! Pompierii au fost solicitați să intervină pentru a scoate apa din gospodăriile oamenilor.

CITEȘTE ȘI: Veste de ultimă oră! Noi criterii privind ţările pentru care se renunţă la izolarea la domiciliu!

Astfel, pompierii intervin pentru evacuarea apei din curți, grădini și subsoluri pe următoarele străzi: Crucii, Principală, Griviței, Viilor și strada Bisericii.

Pentru a face față tutoror solicitărilor, au fost chemați și pompierii din timpul liber.

Salvatorii au și câteva sfaturi pentru timișeni, și anume: să respecte recomandările transmise la radio sau televizor de autorităţi, dacă este necesară evacuarea, deplasaţi-vă imediat spre o zonă înaltă din apropiere, precizată de autorităţi, dacă aţi fost surprins de viitură, urcaţi-vă către părţile superioare ale locuinţei sau pe acoperiş, până la sosirea echipelor de salvare, decuplaţi întrerupătorul general de energie electrică, deconectaţi aparatele electrice, nu atingeţi echipamentele electrice dacă sunteţi ud ori staţi în apă, întrerupeţi instalaţiile de alimentare cu apă şi gaze, evacuaţi animalele şi bunurile de valoare în locurile de refugiu, dinainte stabilite, nu vă deplasaţi prin curenţi de apă: puteţi să vă pierdeţi echilibrul și să vă puneți viața în pericol și nu vă deplasaţi cu autoturismul în zona inundată!

Ultima modificare Vineri, 03 Iulie 2020 15:39

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login