Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

FOTO: Jandarmii timișoreni, premiați cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zi de sărbătoare pentru Jandarmeria Română!

La sediul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara a avut loc un ceremonial, cu ocazia împlinirii a 168 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

CITEȘTE ȘI: Atenție, timișoreni! Începe curățenia generală de primăvară

În cadrul festivităţii, domnul locotenent colonel Zăgan Claudiu Denis, adjunct al comandantului unităţii, a citit mesajele aniversare transmise cu acest prilej.

Totodată, un ofițer și șapte subofițeri jandarmi au fost înaintați în grad, fiindcă s-au remarcat în activitățile și misiunile desfășurate.

CITEȘTE ȘI: Şoferi de tir, buni de plată! Ce au păţit mai mulţi conducători auto, care au tranzitat Timişoara?

Pentru rezultate deosebite au fost acordate, de asemenea, diplome de merit și au fost transmise mulțumiri din partea comenzii unității.

Jandarmii care s-au clasat pe primele locuri la competițiile sportive, organizate cu prilejul aniversării Zilei Jandarmeriei Române, au fost recompensați cu diplome și premii.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login