Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Foto: Imaginea unui dezastru! Pompierii s-au chinuit patru ore să stingă un incendiu violent care a mistuit o gospodărie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pagube uriaşe pentru o familie care şi-a văzut gospodăria în flăcările care cel mai probabil au izbucnit de la jarul căzut din sobă.

Incendiul a izbucnit în localitatea Fânațe, din judeţul Bihor, unde pompierii au intervenit de urgenţă, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă.

flacari violente03

CITEŞTE ŞI: Veşti bune! Se deschide în sfârşit, Clinica de Mari Arşi de la Timişoara! De când se vor putea prelua pacienţi?

„La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta în interiorul șurii și la acoperișul acesteia, precum și la acoperișul altor trei construcții auxiliare (magazie, centrală termică și adăpost de animale, lipite de șură), existând pericolul propagării flăcărilor la alte anexe din cadrul gospodăriei afectate de incendiu, la locuință și la o construcție auxiliară din cadrul gospodăriei învecinate”, anunţă ISU Bihor.

Aproape patru ore s-au chinuit pompierii să lichideze incendiul care a mistuit acoperişul şurii şi al celor trei anexe, precum şi 10 tone de fân şi o ladă frigorifică.

flacari violente02

Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar casa a fost ferită de flăcări.

CITEŞTE ŞI: A vrut să stingă flăcările care i-au cuprins casa, dar a luat şi el foc! Nenorocirea care s-a abătut asupra unui bărbat de 51 de ani

De asemenea, pompierii au reuşit să salveze animalele din gospodărie, care au fost scoase la timp, din anexele la care s-a minifestat incendiul.

flacari violente04

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login