Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

FOTO: Iepurașul de la UPC a venit la copiii și bătrânii din centrele de zi din Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Copiii și bătrânii din centrele de zi din Timișoara au avut parte de o supriză plăcută astăzi.

În Săptămâna Mare, iepurașul UPC le-a adus un zâmbet pe față copiilor de la Centrul de Zi “Sfântul Nicolae”, dar și persoanelor în vârstă de la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice “Sfântul Mihail și Gavril”.

UPC România le este alături, încă din anul 2002, micuților și vârstnicilor care, și în acest an, au pregătit diverse momente artistice, cu ocazia sărbătorilor Pascale.

Cei mici au recitat poezii, au cântat cântecele, iar bătrânii prezenți la manifestare au cântat, totodată, colinde de Paști. Unul dintre vârstnici a recitat o poezie scrisă de o bătrână din centrul de zi, special pentru acest eveniment.

CITEȘTE ȘI: Video: Scandal de proporţii la Timişoara, între ţiganii de mătase şi vecinii români! O femeie a fost bătută, până a ajuns la spital

“Astăzi ne aflăm, împreună cu bătrânii și copiii din centrele de zi, în Săptămâna Mare, când dorim să le oferim momente de bucurie, să aibă ce să pună pe masa de Paște și, cu această ocazie, am fost surprins plăcut de momentele artistice care ne-au fost oferite, lucru pe care l-am apreciat foarte mult. Noi, UPC România, suntem prezenți în mijlocul celor de la centrele de zi încă de la înființarea lor și le-am acordat aceste clipe de bucurie cu ocazia săbătorilor și le dorim să se bucure de aceste sărbători, atunci când toată lumea așteaptă să se bucure de ceva nou, de ceva bun. Vă transmitem Paște fericit tuturor”, a transmis Ștefan Stanciu, manager general comunicare UPC România.

La finalul momentelor artistice, copiii și bătrânii au primit cadouri de la UPC, plăsuțe în care erau dulciuri, dar și produse alimentare.

“Sărbătorile Pascale reprezintă un moment de bucurie pentru toți bătrânii din cadrul Centrului de Zi pentru persoane vârstnice Sf. Mihail și Gavril. În acest an, 129 de bunici s-au bucurat de pachetele aduse de UPC România care au fost împărțite la persoanele îngrijite la domiciliu și de asemenea la bunicii din centrul de zi. De asemenea, 20 de persoane vârstnice care sunt diagnosticate cu boala Alzheimer beneficiază de pachete care reprezintă o bucurie, un moment de conștientizare a faptului că sunt oameni care le stau alături în momente mai dificile”, a spus Delia Bugariu, psiholog Centrul pentru Persoane Vârstnice “Sfântul Mihail și Gavril”.

CITEȘTE ȘI: Program prelungit la STPT, în noaptea de Înviere! Ce mijloace de transport în comun vor circula?

45 de copii de la centrul de zi s-au bucurat de cadourile primate.

“An de an, venirea primăverii și a Sfintelor Sărbători de Paști sărbătorim cu copiii benefiari ai complexului Sf. Nicolae, organizând o serbare în care copiii au ocazia să arate ce fac de-a lungul anului, ca activități în cadrul centrului. Copiii noștri, 45 de beneficiari, au ocazia să vină la centru pentru a fi ajutați la întocmirea temelor, să își desfășoare activități de socializare, de bricolaj, sportive, uneori și excursii, care îi ajută pe ei să depășască starea de dificultate pe care o întâmpină în cadrul familiilor lor. Scopul nostru prinicpal este prevenirea separării de familiile lor”, a transmis Radu Popa, șef centru Complexul de Servicii pentru Centrul de Copii Sf. Nicolae.

De 16 ani, UPC România este alături de copii și bătrâni, la fiecare sărbătoare importantă.

Ultima modificare Joi, 05 Aprilie 2018 16:31

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login