Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

[FOTO] Armata Română, sărbătorită la Timișoara! Piața Libertății ”asediată” de militari!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua Armatei Române este sărbătorită astăzi în toată ţara, astfel că momentul a fost marcat și la Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Atenţie şoferi! Se închide circulaţia prin Pasajul Michelangelo! Care este motivul?

Brigada 18 Cercetare Supraveghere “DECEBAL”, a organizat în această dimineață, în Piaţa Libertăţii un ceremonial militar şi religios pentru a marca Ziua Armatei României.

La eveniment au participat veterani de război, cadre militare active, în rezervă sau retragere, autorităţile judeţene şi locale, dar și simpli timișoreni care au admirat militarii

armaat 7 1

.În fiecare an în data de 25 octombrie este sărbătorită Ziua Armatei Romane, după ce în 1944, armata a eliberat Transilvania de Nord de sub ocupația hortystă în urma bataliei de la Carei.

CITEȘTE ȘI: Se reia alimentarea cu gaz, în localităţile afectate! Ce anunţ a făcut prefectul de Timiş?

25 Octombrie constituie amintirea unei zile de împlinire naţională, ziua când armata română şi-a îndeplinit menirea firească. Devenită simbol al tuturor bătăliilor şi eroilor neamului românesc, data de 25 Octombrie a rămas întipărită în sufletele românilor ca zi în care ţara îşi sărbătoreşte Armata şi pe cei care au fost sau sunt în slujba ei.Moment simbolic în istoria poporului român, înscris în calendarul sărbătorilor noastre de suflet, ziua de 25 Octombrie este Ziua Armatei României, o zi de cinstire pentru eroismul si jertfele prin care, de-a lungul vremii, oştirea noastră şi-a îngemănat faptele de arme cu soarta neamului românesc, îndeplinindu-ţi misiunea nobilă de a apăra unitatea naţională şi integritatea teritorială a statului roman”, transmit reprezentanții Brigăzii.

Ultima modificare Vineri, 26 Octombrie 2018 09:37

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login