Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Focuri de armă, pentru prinderea fiului lui Sile Cămătaru, care a înjunghiat un bărbat, la Timişoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fiul lui Sile Cămătara este căutat de oamenii legii, de aproape două luni, mai exact de pe data de 19 octombrie.

Atunci, el a înjunghiat un bărbat de 30 de ani, în faţa unui club de manele din Timişoara, după care a dispărut. Totul s-a întâmplat după ce victima a avut un conflict cu proprietara barului respectiv, care este iubita agresorului.

De la incident, bărbatul a fost căutat fără încetare, însă nu a fost găsit.

Aseară, el a fost depistat în Bucureşti, în timpul unui control de rutină, în trafic. Mai exact, poliţiştii au încercat să oprească o maşină cu numere de înmatriculare străine, însă şoferul a călcat pedala de acceleraţie, încercând să îşi piardă urma.

Oamenii legii au pornit în urmărirea lui, însă la un moment dat, individul s-a dat jos din autoturism, şi a fugit pe jos. Unul dintre poliţişti a tras un foc de armă în plan vertical, iar în cele din urmă şoferul fugar a fost prins.

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor să vadă că acesta este fiul lui Sile Cămătaru.

Bărbatul a fost adus la Timişoara, unde este audiat în aceste momente de poliţiştii de la Secţia 5. Este acuzat de loviri şi alte violenţe şi cel mai probabil va fi reţinut pentru 24 de ore.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login