Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Focar de coronavirus la Primăria Timișoara! Mai mulți angajați depistați pozitiv cu COVID

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Focar de coronavirus în Primăria Timișoara! Direcția de Sănătate Publică a început o anchetă epidemiologică.

Mai exact, Primăria a fost înștiințată astăzi de către Direcția de Sănătate Publică Timiș de existența a 6 cazuri confirmate cu COVID19. Instituția a devenit, potrivit definiției legale, focar în supraveghere. 

Cele 6 persoane activează în cadrul Direcției Tehnice unde va începe ancheta epidemiologică și testarea angajaților. Până la aflarea rezultatelor testelor, toți angajații direcției sunt în telemuncă. 

De asemenea, s-a început efectuarea dezinfecției atât în birourile direcției tehnice, cât și în alte birouri din cadrul instituției care au colaborat, în ultima perioadă, cu angajații direcției tehnice.

Activitatea în birouri a fost oricum redusă datorită zilelor libere de sărbători și ca urmare a reorganizării muncii celor 600 de angajați, în ture și în sistem telemuncă.Focarul se va stinge în termen de 14 zile dacă nu va mai fi identificat niciun angajat pozitiv Covid-19.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login