Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Fiica lui Rotariu şi-a recunoscut fapta! Admite că a agresat un copilaş şi i-a rupt piciorul, dar dă vina pe o criză de diabet

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Romina Rotariu, fiica fostului internaţional Iosif Rotariu, a ajuns astăzi din nou în faţa magistraţilor, în procesul în care este acuzată că a lovit un copilaş de doi ani, căruia i-a rupt piciorul.

CITEŞTE ŞI: Asistență pentru înființarea celor 25 start up-uri selectate prin proiectul SIA VEST!

Femeia a ales procedura simplificată, adică îşi recunoaşte fapta şi admite toate probele administrate la dosar.

În schimb, beneficiază de o reducere a pedepsei cu o treime.

“Îmi pare foarte rău şi sper să fie bine copilul.Am avut o criză de diabet, iar acum toată lumea aruncă în mine cu pietre”, a spus Romina Rotariu, la ieşirea din sala de judecată.

proces romina rotariu02

“Ceea ce a făcut este reprobabil şi cred că şi ea realizează care sunt urmările faptei sale. Însă, ceea ce a fost interesant în sala de judecată, a fost reacţia mamei copilului, care începea să bocească brusc, ori de câte ori se vorbea de bani, iar când se termina povestea cu banii, zâmbea. Aşa ceva nu a am mai văzut”, a precizat Carmen Obârşanu, avocata Rominei.

De cealaltă parte, mama copilului agresat nu îşi poate reveni nici acum din şoc, mai ales că recent a vizionat şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere în creşă.

Pe filmuleţ se vede clar, cum Romina Rotariu, care era îngrijitoare la această creşă, îl trânteşte pe băieţelul de doi ani, până când acesta nu mai mişcă.

“Revederea de astăzi a fost parcă mai grea. Îmi este tot mai greu să o văd. Faptul că şi-a recunoscut greşeala... este felul ei de o face pe mironosiţa. Pentru mine, ca mamă, este egal cu zero că a recunoscut. Nici nu avea cum să nu recunoască. Dovezile sunt multe prea clare. A recunoscut doar ca să i se reducă din pedeapsă”, a spus mama copilului, Roxana Petcu.

proces romina rotariu01

CITEŞTE ŞI: Scandal la supermarket! Un client beat a luat la bătaie o agentă de pază, pe care a lovit-o cu un baston

Fapta de care este acuzată Romina Rotariu s-a petrecut în luna iunie a anului trecut, iar astăzi a avut loc al doilea termen de judecată.

Femeia este acuzată de purtare abuzivă şi rele tratamente aplicate minorului.

Pe aceeaşi temă:

A început procesul în care fiica lui Iosif Rotariu este judecată pentru că i-a rupt piciorul unui copilaş de doi ani

Primele imagini cu fiica lui Iosif Rotariu când agresează un copil de doi ani! Băiatul a ajuns la spital cu un picior rupt

 

 

 

Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2019 15:11

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login