Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Festival inedit aproape de Timișoara! Zdob și Zdub, Subcarpați și Țapinarii, concertează în Pădurea Bistra

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timișorenii, așteptați să se distreze în mijlocul naturii, în cadrul primei ediții a festivalului CODRU.

CODRU Fest are loc pe durata a trei nopți și trei zile, în perioada 23-25 august. Locul de desfășurare este la liziera Pădurii Bistra, aflată între comunele Ghiroda, Moșnița Nouă și Bucovăț, la 4km de ieșirea vestică a orașului.

Scopul acestui eveniment este, pe de o parte, conștientizarea importanței pădurii de către locuitorii din jurul ei. Pe de alta, în toamnă vor fi plantați 6.000 de arbori, o parte din fondurile pentru această acțiune provenind din donațiile pentru accesul la festival.

Este organizat de către ADI Pădurea Bistra și Asociația No Sheep, iar ediția de anul acesta aduce un tribut festivalului Woodstock, cu ocazia împlinirii a jumătate de secol de la desfășurarea acestuia. 

În luna august se împlinesc 50 de ani de la Woodstock Festival, care prin mesajul lui de “PEACE, LOVE & MUSIC” a contribuit la schimbarea într-o lume mai bună. Așteaptă-te să auzi din nou, într-un context actual, cântecele care au condus revoluția contraculturală a anilor ‘60. În afară de asta, prima ediție a festivalului presupune o experiență de neuitat pentru toate sufletele care vor participa. Cele cinci zone muzicale cu soiuri alese (world, rock, hip hop, muzică electronică, reggae, cât și ansambluri locale) vor fi înconjurate de activități artistice, precum film sau teatru, cât și activități distractive, sportive și educative. Zona de copiii va bucura zilele celor mici. În plus, o zonă de relaxare și vindecare va restabili ordinea în universurile interioare ale tuturor curioșilor!”, transmit organizatorii

Astfel, pe lângă capetele de afiș deja confirmate —Subcarpați, Zdob și Zdub, Laboratorium Pieśni (POL), Fără Zahăr, Timpuri Noi, Țapinarii, Corbu și Pământ – vor fi prezente și tribute bands/artists ale unor nume celebre, precum Jimi Hendrix, Santana și Janis Joplin.Pe lângă scena principală, există alte patru zone muzicale: două scene de muzică electronică (tekno și psy trance), una a radioului Exotica (unde DJ-ii vor pune world music), cât și o zonă de etno-fusion. În afară de acestea, festivalul oferă loc de parcare, acces la camping, food court, precum și alte zone distractive sau recreative.

Organizatorii vor amenaja o parcare atât pentru mașini cu 1500 de locuri, cât și pentru biciclete. Timișorenii pot opta și pentru liniile de transport public M11, M29 sau M30.

În plus, va fi amenajată și o zonă de camping, la umbra arbuștilor. Vor avea baloți de fân pe care să te-ntinzi, apă cu care să te împrospătezi, cât și distanța necesară față de zgomot și muzică, pentru a te odihni cum se cuvine.

Accesul se face în baza donației pe care o faci în scopul plantării. De 50 de lei, adaugi Pădurii Bistra 2 copaci, și poți avea acces fie vineri (23 august), fie sâmbătă (24). Cu 100 de lei ești un veritabil supererou eco. Adopți 4 copaci, și ai acces pe ambele zile.

Toți acești arbori îi vei putea denumi apoi prin link-ul pe care ți-l oferim. Suplimentar, vei putea vedea exact unde se află, ca să poți să te duci peste ani și să te destinzi la umbra faptei bune la care ai pus umărul.

Duminica este o zi specială, așa că accesul va fi pentru toată lumea.

Mai multe informații aflați accesând următoarele linkuri: codru-fest.rofb.me/codrufest, și instagr.am/codru_fest.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Continuă schimbările din teritoriu, demarate odată cu instalarea noului Guvern.

Detalii

Dispar vaporaşele, bicicletele şi trotinetele din Timişoara! Circulaţia lor se suspendă până la primăvară

Dispar vaporaşele, bicicletele şi trotinetele din Timişoara! Circulaţia lor se suspendă până la primăvară

Sunt ultimele două zile în care timişorenii se pot bucura de transportul public cu vaporaşe, biciclete şi trotinete.

Detalii

Mesajul deputatului Matei Suciu, de Ziua Naţională a României!

Mesajul deputatului Matei Suciu, de Ziua Naţională a României!

Astăzi este zi de mare sărbătoare, pentru românii de pretutindeni, care celebrează Unirea Principatelor Româneşti.

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login