Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Femeie, disperată după ce a rămas fără portofel la ANAF! Jandarmii i-au venit în ajutor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie din Timișoara  și-a achitat dările către ANAF și a rămas fără portofel!

CITEȘTE ȘI: Construcția unui centru cultural şi educaţional pentru copiii din zona Kuntz, împotmolită în birocrație!

S-a întâmplat ieri dimineaă, în jurul orei 9.30.  Norocul a făcut ca un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş,  aflat în serviciu în sediul ANAF Timişoara, să fie cel care a găsit portofelul pe holurile instituţiei. În portmoneu se aflau documentele de identitate ale femeii, dar și carduri bancare şi suma de 200 lei.

În scurt timp femeie și-a dat seama că și-a pierdut portofelul și s-a întors la sediu ANAF.

Aceasta a explicat că a făcut cu puţin timp înainte plăţi în cadrul instituţiei, iar într-un moment de neatenţie i-a căzut portofelul.

CITEȘTE ȘI: Bărbat, găsit într-o baltă de sânge în depozitul în care lucra! Polițiștii au intrat pe fir, ce s-a întâmplat?

Jandarmul a luat legătura cu femeia și i-a înapoiat portofelul. Acesta i-a mulțumit  personal jandarmului aflat în serviciu şi printr-o scrisoare de mulţumire adresată conducerii instituţiei.

Ultima modificare Miercuri, 24 Octombrie 2018 16:26

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login