Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Femeie dată în urmărire internaţională, prinsă la Cenad! Cum a încercat să scape?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră au depistat o femeie de cetăţenie bulgară, căutată in toată Europa după ce a săvârșit mai multe infracțiuni economice in țara de origine. 

Pe numele femeii era emis mandat european de arestare, astfel că polițiștilor nu le-a fost greu să o captureze. Femeia incerca să iasă din țară, prin vama Cenad, insă oamenii legii i-au intrerupt călătoria.

În data de 28.12.2016, în jurul orei 06.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice o persoana de sex feminin, P. Spasova., cetăţean bulgar, în vârstă de 32 de ani, care călătorea ca pasagera intr-un autoturism înmatriculat în Suedia”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

In urma verificărilor poliţiştii de frontieră au constatat că femeia figura în bazele de date ca fiind urmărită în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile bulgare în data de 22.11.2016. Aceasta avea emis pe numele său un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de  infracţiuni economico-financiare pe teritoriul Bulgariei.

 

Ultima modificare Joi, 29 Decembrie 2016 11:01

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login