Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Femeie ajutată să nască de doi polițiști locali, la Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Moment neobișnuit, la Timișoara! O femeie a fost asistată la naștere de doi polițiști locali.

Totul s-a întâmplat, în weekend, la Adăpostul pentru oameni ai străzii, de pe strada Învățătorului. O femeie de 32 de ani a născut spontan, iar moașă a fost chiar o polițistă de la Ordine Publică, aflată în zonă.

Polițista locală Rusmir Carmen aflată în serviciu a luat primele măsuri de ajutor, în primul rând pentru eliberarea căilor respiratorii ale copilului și menținerea funcțiilor vitale ale fătului și mamei. Polițistul local alături de care era în serviciu a sunat imediat la Ambulanță, care a sosit la scurt timp și a preluat mama și copilul în condițiile bune”, au povestit cei de la Poliția Locală.

Ulterior, polițista locală s-a interesat la spital de starea mamei și a fetiței născute pentru a se asigura că misiunea s-a încheiat cu bine, iar veștile primite au fost bune.

Ultima modificare Luni, 16 Ianuarie 2017 11:16

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login