Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Există finanțare pentru noua maternitate de la Timișoara! A fost semnat contractul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Finanțarea noii maternități este asigurată! Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra și ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu au semnat astăzi contractul.

CITEȘTE ȘI: Există finanțare pentru noua maternitate de la Timișoara! A fost semnat contractul

Noua maternitate ce urmează să fie construită lângă Spitalul Județean este tot mai aproape de realitate! Săptămâna trecută a fost lansată licitația pentru proiectarea și execuția noului obiectiv, iar acum a fost asigurată finanțarea.

Am semnat, astăzi, alături de premierul Viorica Dăncilă și ministrul dezvoltării, Daniel Suciu, contractul de finanțare a noii maternități, pe care o construim în vecinătatea Spitalului Județean din Timișoara.Aproape 13 milioane de euro este valoarea proiectului, banii fiind asigurați prin finanțare europeană, bugetul de stat și contribuție proprie”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

maternite

Noua maternitate va avea compartimente de fertilizare in vitro, obstetrică-patologică, ginecologie, chirurgie laparoscopică și histeroscopică, obstetrică fiziologică și de spitalizare de zi. De asemenea, sunt prevăzute compartimente de terapie intensivă, prematuri, nou născuți eutrofici, cât și facilități pentru însoțitori. Maternitatea va avea și o secție ATI, bloc operator, săli de nașteri și camere de gardă.

CITEȘTE ȘI: 30 de ani de la Revoluţia din 1989! Momentul este marcat peste ocean, în cadrul unui proiect în care Universitatea de Vest din Timişoara este partener

Durata efectivă de realizare a investiției este de 24 luni, de la data demarării lucrărilor.

Articole pe aceeași temă:

Încă un pas spre construirea unei noi maternități la Timișoara! A fost lansată licitația pentru proiectare și execuție

A fost finalizat studiul de fezabilitate pentru noua maternitate! Urmează licitația

Noua maternitate din Timişoara, tot mai aproape de a deveni realitate! Ce spune preşedintele Consiliului Judeţean despre acest proiect?

Ultima modificare Luni, 21 Octombrie 2019 15:35

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login