Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Excelența în afaceri, premiată la Timișoara! Firmele de success din 2017, recompensate la Topul Firmelor!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț Timiș a organizeat seara trecută cea de-a 25-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș!

Evenimentul a devenit unul de referință în vestul țării, fiind cartea de vizită a succesului și performanței în afaceri.

Topurile judeţene sunt structurate pe 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism), 251 grupe (conform codului CAEN) și 5 clase de mărime. Clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2017 reunește 9.169 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 30.071 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.787 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii de axctivitate, grupe şi clase de mărime, determinate prin ordonarea descrescătoare a punctajului. Firmele membre CCIAT cu cotizația la zi primesc o bonificație de 10% din punctajul total. 

CITEȘTE ȘI: La noapte se schimbă ora! Cum va afecta acest lucru, orarul de zbor, pe Aeroportul din Timișoara?

Este o nouă ediție, una cu aniversare. Este a 25-a ediție a Topului Firmelor, suntem în an aniversar, iar evenimentul este organizat sub semnul Centenarului Marii Uniri. Avem premiile I, II si III, trofeul de excelență si premiile speciale. Aici ne-am îndreptat atenția spre domeniul sănătatii si învățământul profesional în sistem dual. Criza forâei de munca este o prioritate a CCIAT, de aceea premiem 6 licee care își apleacă atenția spre învățământul dual. Avem și un premiu de responsabilitate socială, care anul acesta se îndreaptă către o asociație non profit de terapie intensivă. Suntem tot în domeniul sanitar când spunem că acordăm un premiu pentru 25 de ani de inimă sănătoasă, care se duce spre Institutul de Boli Cardiovasculare, care a aniversat 25 de ani de activitate. Avem ca premii speciale Trofeul de Excelență pentru Invățământul superior, avem premiul Ștafeta Generațiilor. Toate acestea se întâmplă datorită faptului ca cele 1787 de firme care sunt premiate au realizat o cifră de afaceri de 8,1 miliarde de euro din cele 12,8 miliarde pe care le-au realizat cele 30.024 de societati, adica 64% din procentul cifrei de afaceri din județul Timiș”, a spus Florica Chiriță, directorul general al Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Timiș.

top 7

Totodată, 238 firme a căror perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii șapte ani vor fi distinse cu Trofeul de Excelenţă. 

La prima ediție a Topului Firmelor din Județul Timiș pentru 1993 au intrat în competiție 178 de firme din 9.500 care au depus bilanțul contabil. Ediția de anul acesta a stat sub semnul Centenarului Marii Uniri dar și a aniversării a 25 ani de când CCIA Timiș organizează Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș.

În acest context, CCIA Timiș a acordat diplome aniversare unor firme membre care anul acesta împlinesc 25 ani de la înființare. Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara (Prof.dr. Constantin Tudor LUCA – Manager, Prof.univ.dr. Dan GAIȚĂ - coordonator cercetare științifică) a primit DIPLOMA ANIVERSARĂ „25 ani de inimă sănătoasă”, în semn de prețuire pentru activitatea dedicată ameliorării calității vieții pacienților cardiovasculari.

Ca la fiecare ediție, CCIA Timiș acordă premii și distincții speciale unor firme, asociații și instituții pentru realizări de excepție în domenii precum: responsabilitate socială, investiții, branding, ștafeta generațiilor, învățământ profesional în sistem dual, start-up inovativ, altele. 

top 13

Pentru a 4-a oară consecutiv, CCIA Timiș acordă TROFEUL DE  EXCELENȚĂ PENTRU RESPONSABILITATE SOCIALĂ. Anul acesta, premiul va fi acordat Asociației Non Profit pentru Anestezie-Terapie Intensivă „Aurel Mogoșanu” (Prof. dr. Dorel SĂNDESC), pentru inițiativă și derularea proiectului umanitar „Împreună pentru viață” pentru cei „Izolați în România” (Dite Dinesz) și Fundației Ronald McDonald's pentru colaborarea cu Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara, prin investiții în aparatură medicală și de laborator și crearea de facilități pentru găzduirea părinților copiilor internați.

În premieră în istoria Topului Firmelor din Județul Timiș, CCIA Timiș a acordat DIPLOME DE EXCELENȚĂ PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT PROFESIONAL ÎN SISTEM DUAL, în semn de apreciere a implicării active și implementării cu succes a unui sistem de învăţământ profesional dual coerent și funcțional, unui număr de șase unități de învățământ tehnologic din Timișoara și Lugoj: Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu”, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară, Liceul Tehnologic de Vest, Liceul Tehnologic Energetic „Regele Ferdinand I” din Timișoara și  Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” și Liceul Tehnologic „Valeriu Braniște” din Lugoj.

 În calitate de partener unic și oficial în România al Programului Climate KIC, cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbarilor climatice, CCIA Timiș acordă, pentru a 3-a oară consecutiv, TROFEUL DE EXCELENȚĂ CLIMATE KIC, care anul acesta va fi acordat unui start-up inovativ RAWKERS Timișoara, prima firmă producătoare de brânză raw-vegană din România. 

CITEȘTE ȘI: Dispariţie misterioasă! Un bărbat de 27 de ani este de negăsit!

Premiile au fost înmânate de conducerea CCIA Timiș, de oficiali ai administrației publice locale – Prefectul Județului Timiș, Președintele Consiliului Județean Timiș, Primarul Municipiului Timișoara, de personalități ale mediului universitar, diplomatic, politic, cultură. 

Topul Firmelor din Județul Timiș reunește la fiecare ediție peste 800 de participanţi – reprezentanţi ai mediului de afaceri, înalți oficiali ai administrației publice centrale, regionale și locale, diplomați, reprezentanți de marcă ai mediului academic, magistrați, asociaţii de afaceri, camere de comerț din țară și străinătate, colaboratori şi parteneri ai CCIA Timiş.

Momente artistice de excepție, sub genericul „Marea Unire nu se uită niciodată”, au fost oferite de Corul de fete al Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu” Timișoara, Corul de copii Cantanti, Fanfara Brigăzii 18 Cercetare-Supraveghere „Decebal”, Clubul de Dans Sportiv MAGNUM. În concert aniversar: Tinu VEREȘEZAN.

Ultima modificare Sâmbătă, 27 Octombrie 2018 17:06

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Încă un pas, pentru realizarea centurii de sud a Timişoarei! S-a semnat contractul pentru supervizarea proiectării și execuției

Încă un pas, pentru realizarea centurii de sud a Timişoarei! S-a semnat contractul pentru supervizarea proiectării și execuției

A fost semnat "Supervizarea proiectării și execuției Variantei de ocolire Timișoara Sud" cu Asocierea VENTRA PROJECT MANAGEMENT SRL - UTIBER Kozuti Beruhazo Kft.

Detalii

Timișul are oficial, un nou prefect! Liliana Oneț a depus jurământul, în prezența ministrului Marcel Vela

Timișul are oficial, un nou prefect! Liliana Oneț a depus jurământul, în prezența ministrului Marcel Vela

Liliana Oneț, noul prefect al județului Timiș a depus astăzi jurământul!

Detalii

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Continuă schimbările din teritoriu, demarate odată cu instalarea noului Guvern.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login