Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Este stare de alertă în judeţul Timiş! A evadat un deţinut de la un punct de lucru

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii timișeni sunt în alertă după ce un deținut a evadat.

Astăzi, în jurul orei 7.30 un deținut de la Penitenciarul Timișoara, în vârstă de 36 de ani, a plecat punctul de lucru exterior FAN CURIER. 

Deținutul se numește KOVACS SANDOR-GYORGY este condamnat definitiv la 2 ani, 6 luni  de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, clasificat în regim deschis, 

Pentru capturarea deținutului evadat au fost blocate căile de acces pe posibilele direcţii de deplasare, a fost alarmat personalul, au fost trimise echipe de căutare formate din personalul unităţii, și au fost inforate Inspectoratele de Poliţie din Timiș,  de Jandarmi și Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani”, transmit reprezentanții Penitenciarului TImișoara.                

Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Timișoara, la numărul de telefon: 0256/200030, 0752.090.228.

UPDATE

În urmă cu puțin timp, bărbatul a fost găsit, la aproximativ 20 de km distanță de punctul de lucru pe care îl părăsise. Mergea pe calea ferată, în zona localității Ianova și a fost capturat de politiștii de la penitenciar. Nimeni nu își explică de ce a evadat acest bărbat, mai ales că peste 6 luni urma să intre în comisia de eliberare condiționată.

”În legătură cu fapta săvârşită, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. De asemenea, pentru deținut se va declanşa procedura disciplinară și, în funcţie de rezultatele acesteia, se  vor dispune măsurile legale. Având în vedere că fapta săvârșită este asimilată evadării, reiterăm că aceasta se pedepsește conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani”, transmit reprezentanții Penitenciarului Timișoara.

Ultima modificare Miercuri, 22 Ianuarie 2020 09:54

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

La Timişoara continuă acţiunea de îndepărtare a cablurilor aeriene, care, conform unei Hotărâri de Consiliu Local trebuiau mutate în subteran încă din anul 2015.

Detalii

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

Detalii

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login