Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

E oficial! Timișoara și localitățile periurbane rămân în carantină pentru încă 7 zile!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timișoara și localitățile periurbane, raman in carantina pentru încă 7 zile.

INSP propunea insa, 14 zile de carantină. Dupa discutii aprinse, membrii Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a votat pentru prelungirea restrictiilor, insa doar pentru o saptamana.

Au fost 27 de voturi pentru, şase voturi contra şi tot şase abţineri.

Rata de infectare la Timișoara a ajuns astăzi la 8,43.

Restrictiile intra in vigoare din aceasta noapte de la ora 24.00.

Față de prevederile precedentei hotarâri de carantinare zonală a a municipiului Timișoara și comunelor Dumbrăvița, Giroc, Ghiroda și Moșnița Nouă în hotărârea adoptată azi sunt o serie de modificări, printre care se introduce în declarația pe proprie răspundere un paragraf privind deplasarea în scopul vaccinării împotriva SARS-COV 2, cu prezentarea dovezii privind programarea.

O altă modificare se referă la prelungirea cu o oră a programului de lucru cu publicul al operatorilor economici din domeniul comercializării de bunuri alimentare și nealimentare până la ora 21.

Eliminarea restricțiilor orare  pentru persoanele peste 65 de ani.

După ora 22 nu se va mai putea ieși din casă pentru activități fizice, ci doar pentru vaccinare, interes profesional, asistență medicală de urgență și nevoile animalelor de companie.

Ultima modificare Miercuri, 24 Martie 2021 15:10

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login