Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dumbrăvița rămâne în carantină încă șapte zile! Rata de infectare nu a scăzut în ultimele două săptămâni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Restricții în continuare în Dumbrăvița, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus. Localitatea rămâne în carantină încă șapte zile. 

Având în vedere faptul că, în ultimele 14 zile, rata de infectare la mia de locuitori la nivelul localității Dumbrăvița, aflată în carantină din data de 10 ianuarie 2021, ora 00, nu a scăzut, Direcția de Sănătate Publică Timiș a făcut o analiză pentru a vedea dacă se impune măsura prelungirii carantinării. 

CITEȘTE ȘI: Cifre de ultimă oră: Aproape 3.000 de infectări noi cu COVID-19 şi 94 de decese

În urma analizei, DSP a transmis Institutului Național de Sănătate Publică propunerea de prelungire a carantinării pentru Dumbrăvița.

În urma avizului favorabil carantinării dat de INSP, azi la ora 12,30, subprefectul Mircea Băcală a convocat ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia s-a votat prelungirea măsurii de carantinare, pe o perioadă de 7 zile.

Astfel Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a emis hotărârea pentru prelungirea carantinării localității Dumbrăvița.

Hotărârea CJSU privind carantinarea și ordinul șefului DSU vor fi transmise către Primăria Dumbrăvița și vor fi publicate pe site-ul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență – cjsutm.ro.

CITEȘTE ȘI: Misiune de salvare contracronometru! Doi tineri aventurieri, salvați în ultimul moment de salvamontiști

Subprefectul Mircea Băcală a solicitat structurilor Ministerului Afacerilor Interne intensificarea controalelor pentru respectarea măsurilor impuse în pandemie, atât în Dumbrăvița, cât și în cele trei unități administrativ teritoriale care vor ieși din carantină - Giroc, Moșnița Nouă și Ghiroda.

Ultima modificare Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021 14:04

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login